Agenda 2017: januari en februari

De dinsdagavonden zijn gericht op verdieping van de Zhineng Qi Gong oefeningen. Hierdoor gaat de oefening nog krachtiger en intenser voor je werken.

Dinsdag 17 & 24 januari: De Zes Helende Klanken
Met de Zes Helende Klanken werk je met specifieke klanken en bijhorende bewegingen om diep contact te maken met 5 Yin organen (hart, nieren, lever, longen en milt) en 1 Yang orgaan (de driewarmer). Leer hoe je deze organen kunt ontdoen van opgeslagen negatieve emoties, te reinigen en tot slot te hervullen met warme liefdevolle Qi.

Dinsdag 31 januari: Healing Qi
In deze training leer je Qi verzamelen en te gebruiken om jezelf of iemand anders te “healen”. Ervaar de kracht van je eigen handen!

Dinsdag 7-14-21-28 februari: Qi Gong meditaties
In deze trainingen gaan we Qi Gong oefeningen doen waarbij je hoofdzakelijk met je focus werkt om de Qi te laten stromen en te distribueren. Heerlijk om op een relaxte manier je geest te voeden en tot rust te komen. De Qi Gong oefeningen die aan bod komen zijn o.a. “Microcosmic Orbit Meditation”, “Three Centers Merge, en “Inner Smile Meditation”. Mogelijk kennen jullie enkele van deze oefeningen al uit de les. Bij deze workshop gaan we echter dieper op de methode in en ligt de nadruk op het meditatieve deel van de oefeningen.

Locatie
De training is van 19.45 tot 21.00 uur in Holistisch Gezondheidscentrum Via Natura (T.G. Gibsonstraat 41 in Deventer).

Kosten
De kosten voor deze workshop zijn € 15,- per training/avond. Voor vaste cursisten geldt het normale lestarief.

Aanmelden
Wil je aan een van de dinsdagavond verdiepingsworkshop deelnemen? Stuur dan een mailtje naar info@pauldehaan.nl.