Het is bijna zover. De Chinese leraren Zhengdao Lu en Wang Ling Ling zijn op 26, 27 en 28 oktober in Olst-Wijhe om de 3 daagse Zhineng Qi Gong training “Open Innerspaces” te geven. Naast het volgen van de training is het ook mogelijk om een privé healingsessie van Lu en Wang te ontvangen.

Lu en Wang zijn ervaren healers in Zhineng Qi Gong. Zij hebben in het medicijnloze Huaxia hospital van dr. Pang Ming gewerkt en deden hier onderzoek naar het behandelen van (chronische) ziekten en het vergroten van de gezondheid. Lu en Wang hebben daarvoor speciale technieken ontwikkeld waarmee goede resultaten zijn bereikt.

Heb je interesse in een prive healingsessie van Lu & Wang? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. Of via info@kaihe.nl of 06 46 398 030.

  • Een privé healingsessie duurt ongeveer 1 uur.
  • De kosten zijn € 125,- (exclusief 6% btw)
  • Volg je ook de 3 daagse training ”Open Inner Spaces“? Dan ontvang je € 25,- korting op de privé healingsessie.

Driedaagse specialisatie Zhineng Qi Gong

Met deze Zhineng Qi Gong training nemen Lu & Wang je mee naar je “inner spaces”, de energetische ruimtes in je lichaam. Door het verstillen van onze gedachten, worden we ons bewust van ons lichaam en mind. Je maakt contact met jouw energie lichaam. In dit energie lichaam bevinden zich ‘inner spaces’ in verschillende lagen. Met speciale technieken uit de Zhineng Qi Gong leer je jouw inner spaces te openen. Je gaat met je bewustzijn laag voor laag naar deze ruimtes. Op die manier word je je bewust waar de levensenergie in jouw lichaam fijn stroomt en/of waar niet. Dit bewustzijn zorgt voor kracht en flexibiliteit van binnenuit ons lichaam.

Vanuit inner spaces leer je gericht te werken om geblokkeerde energie te laten stromen. Dit vergroot je innerlijke kracht en de harmonie tussen lichaam en geest. Van energie naar lichaam, van lichaam naar geest…

De kosten voor deze driedaagse Zhineng Qi Gong training bedragen € 395,- (exclusief 6 % btw). Bij deze prijs zit een heerlijke biologische en vegetarische lunch inbegrepen (voor alle dagen).

Locatie

Centrum Padme – Elshof 1 – 8131RR Wijhe.

Schrijf je in!

Wil je dit bijzondere samenzijn en deze overdracht van kennis met Lu & Wang niet missen? Ga naar het inschrijfformulier driedaagse training Open Innerspaces

Zie ook