Driedaagse training “Toegang tot lichaamseigen medicijnen” met Chinese Qi Gong meesters Lu & Wang

Zhengdao Lu & Wang Ling Ling -twee Qi Gong meesters uit China- geven van 13 tot en met 15 oktober een zeer bijzondere Zhineng Qi Gong training ‘Toegang tot lichaamseigen medicijnen’. Ons lichaam bezit veel medicijnen om zichzelf te helen. Tijdens dit 3-daagse healing programma laten Lu & Wang zien hoe je toegang krijgt tot jouw lichaamseigen medicijnen en op welke manier je er mee kunt werken.

Lichaamseigen medicijnen

Als je leert te werken met lichaamseigen medicijnen, ben je beter in staat om jezelf te behandelen of te wapenen tegen ziekten. Lichaamseigen medicijnen zijn bijvoorbeeld de hormonen en neurotransmitters die we in ons lichaam hebben voor bescherming en heling. Denk bijvoorbeeld aan endorfine: een stof die je lichaam aanmaakt waardoor het zich gelukkig voelt. Of adrenaline, een stof die je lichaam een energieboost geeft wanneer het lichaam denkt dat het in gevaar is. Zo kent ons lichaam veel verschillende hormonen en stoffen met belangrijke functies voor lichaam en geest.

Door speciaal door Lu en Wang ontwikkelde en samengestelde Zhineng Qi Gong oefeningen en meditaties leer je om toegang te krijgen tot de verschillende lagen waarin deze medicijnen zich bevinden en het lichaam aan te zetten deze medicijnen te gebruiken.

Medicijnloos ziekenhuis

Zhineng Qi Gong is ontwikkeld door dokter Pang Ming. Deze vorm van Qi Gong is zo krachtig dat dokter Pang Ming in de jaren 80 van de vorige eeuw een medicijnloos ziekenhuis heeft opgericht, het Huaxia hospital.

Wang & Lu
Wang Ling Ling en Zhengdao Lu

Lu en Wang werkten in het Huaxia hospital. Zij deden hier onderzoek naar het behandelen van chronische ziekten en het vergroten van de gezondheid. Lu en Wang hebben daarvoor speciale technieken ontwikkeld waarmee goede resultaten zijn bereikt. Ook is Lu de directe assistent van Dr. Pang Ming geweest.

Prachtige locatie bij Centrum Padme in Wijhe

Locatie van het 3-daagse programma met Zhengdao Lu & Wang Ling Ling is Centrum Padme. Centrum Padme is een prachtige en rustgevende locatie op een oude boerderij in het buitengebied van Wijhe. Bij het trainingsprogramma is een heerlijke biologische vegetarische lunch inbegrepen. Bij het centrum zit ook een kleine bed & breakfast. Het is mogelijk om hier te overnachten tegen een gereduceerd tarief.

Centrum Padme
Elshof 1
8131RR  Wijhe (Overijssel)

Wijhe ligt in de driehoek van Deventer-Zwolle-Raalte en goed te bereiken met de auto en de trein. Kom je met de trein? Laat het s.v.p. weten, dan zorgen we dat je wordt opgehaald van het station. Centrum Padme ligt op 40 minuten loopafstand van station Wijhe.

Datum

De training “Toegang tot lichaams eigen medicijnen” is een intensief healing-programma van 3 dagen en vindt plaats op:

  • vrijdag 13 oktober 2017
  • zaterdag 14 oktober 2017
  • zondag 15 oktober 2017

Het is niet mogelijk om de dagen afzonderlijk te volgen. Enige ervaring met Qi Gong of andere vorm van energiewerk is een vereiste.

Lu & Wang geven de training in het Engels.

Kosten

De kosten voor dit bijzondere 3-daagse healingprogramma bedraagt € 450,- exclusief 6% btw. Voor dit bedrag krijg je 3 dagen intensieve training onder begeleiding van de Zhineng Qi Gong meesters Zhengdao Lu & Wang Ling Ling.

Meld je aan voor het 3 daagse Zhineng Qi Gong programma “Toegang tot lichaamseigen medicijnen” via info@pauldehaan.nl.

Vaste cursisten van Kai He krijgen 10% korting.

Meer informatie

Heb je een vraag? Of wil je graag meer informatie over het 3-daagse Qi Gong healing programma met Lu & Wang. Neem gerust contact met me op via info@pauldehaan.nl of bel met 06 46 398 030.