Gewijzigde lesdata van 11 nov tm 12 dec door studiereis China

Van 11 november tot en met 12 december ben ik voor opleiding een maand in China. Dit betekent dat een aantal van de lessen in november en december komen te vervallen. Gelukkig gaan de lessen op zaterdag 2 en dinsdag 5 december wel door en zal José Starmans twee Qi Gong trainingen voor Kai He verzorgen.

Lessen op zaterdag 2 december en dinsdag 5 december gaan door!
Tijdens mijn afwezigheid is José Starmans zo vriendelijk om jullie toch van Qi Gong te laten genieten!
Op zaterdag 2 en dinsdag 5 december zal ze twee bijzondere trainingen aanbieden in Via Natura. Een aanrader!

  • Zaterdag 2 december van 9.45 tot 11.00 uur:
    The Swimming Dragon:Een Qi Gong serie die alle organen reinigt en kracht geeft. Maakt ook de wervelkolom soepel, verwarmt de seksuele organen en de nieren.
  • Dinsdag 5 december van 20.15 tot 21.30 uur:
    Een kennismaking met Beenmerg Neikung:Hitten (slaan, ritmisch tikken met een bamboe roede), reinigen met schudden en helende klanken, bot-ademhaling en wassen van het beenmerg.

De lessen op zaterdag 11, 18, 25 november en op dinsdag 14, 21 en 28 november komen te vervallen. In december vervallen de lessen op zaterdag 9 december en dinsdag 12 december. Op zaterdag 2 december en dinsdag 5 december gaan de lessen wel door.

Graag aanmelden bij José
Wil je meedoen? Stuur dan even een mailtje naar José: praktijkcare@gmail.com

Kai He weer terug op zaterdag 16 december
Zaterdag 16 december ben ik er zelf weer! De aanvang van de les is om 9.30 uur en ik heet je graag welkom met een kopje zuivere Chinese thee.

Tot dan!
Paul