‘Open Inner Spaces’ met Chinese meesters Lu & Wang (26, 27 en 28 oktober)

Noteer alvast in je agenda: op 26, 27 en 28 oktober zijn de Chinese meesters Zhengdao Lu en Wang Ling Ling weer in Nederland. Lu en Wang staan garant voor 3 diepgaande, inspirerende en leerzame dagen. Zij geven een prachtige driedaagse training ‘Open Inner Spaces’ bij Kai He Qi Gong. 

Driedaagse specialisatie Zhineng Qi Gong

Met deze Zhineng Qi Gong training nemen Lu & Wang je mee naar je “inner spaces”, de energetische ruimtes in je lichaam. Door het verstillen van onze gedachten, worden we ons bewust van ons lichaam en mind. Je maakt contact met jouw energie lichaam. In dit energie lichaam bevinden zich ‘inner spaces’ in verschillende lagen. Met speciale technieken uit de Zhineng Qi Gong leer je jouw inner spaces te openen. Je gaat met je bewustzijn laag voor laag naar deze ruimtes. Op die manier word je je bewust waar de levensenergie in jouw lichaam fijn stroomt en/of waar niet. Dit bewustzijn zorgt voor kracht en flexibiliteit van binnenuit ons lichaam.

Vanuit inner spaces leer je gericht te werken om geblokkeerde energie te laten stromen. Dit vergroot je innerlijke kracht en de harmonie tussen lichaam en geest. Van energie naar lichaam, van lichaam naar geest…

Medicijnloos ziekenhuis

Zhineng Qi Gong is ontwikkeld door dokter Pang Ming. Deze vorm van Qi Gong is zo krachtig dat dokter Pang Ming in de jaren 80 van de vorige eeuw een medicijnloos ziekenhuis heeft opgericht, het Huaxia hospital. Tijdens het bestaan van het Huaxia hospital:

  • Zijn meer dan 300.000 patiënten behandeld met meer dan 180 verschillende aandoeningen.
  • Werd een effectiviteit score van 90% gehaald door het gebruik van Qi bij de behandeling van patiënten.
  • Werd deze effectiviteit ook wetenschappelijk aangetoond en beschreven.

Hoe tegenstrijdig het mag klinken: juist door het succes werd het Huaxia hospital na 10 jaar gesloten door de Chinese overheid. Lu en Wang werkten in het Huaxia hospital. Zij deden hier onderzoek naar het behandelen van chronische ziekten en het vergroten van de gezondheid. Lu en Wang hebben daarvoor speciale technieken ontwikkeld waarmee goede resultaten zijn bereikt. Ook is Lu de directe assistent van Dr. Pang Ming geweest.

Samenwerking met Kai He

Kai He Qi Gong werkt graag samen met Lu & Wang. Voor de derde keer organiseren wij gezamenlijk een bijzondere meerdaagse Zhineng Qi Gong training. Ook in 2017 en 2014. Daarnaast ben ik in november en december 2017 in China geweest voor een intensieve opleiding waar ik onder andere dagelijkse trainingen van Lu & Wang heb ontvangen.

Locatie

De driedaagse training ‘Open Inner Spaces’ vindt plaats in Centrum Padme in Wijhe.

Elshof 1
8131 RR Wijhe

Er is een kleine gezellige bed & breakfast bij Centrum Padme. Tegen een gereduceerd tarief kun je hier overnachten. Informeer naar de mogelijkheden.

Prijs

De prijs voor deze driedaagse Zhineng Qi Gong training bedraagt € 395,- (exclusief btw). Bij deze prijs zit een heerlijke biologische en vegetarische lunch inbegrepen (voor alle dagen).

Aanmeldformulier Driedaagse training ‘Open Inner Spaces’