Privé healingsessie met Lu en Wang

De Chinese leraren Zhengdao Lu en Wang Ling Ling zijn op 7, 8 en 9 september in Olst-Wijhe voor een 3 daagse Qi Gong workshop. Naast het volgen van de workshop “Werken met Healing Qi” is het ook mogelijk om een privé healingsessie van Lu en Wang te ontvangen. 

Wang & Lu
Wang Ling Ling en Zhengdao Lu

Healing Qi is een healing methode binnen Zhineng Qi Gong waarmee de Chinese leraren Lu en Wang werken. Lu en Wang zijn ervaren healers in Zhineng Qi Gong. Zij hebben in het medicijnloze Huaxia hospital van dr. Pang Ming gewerkt en deden hier onderzoek naar het behandelen van (chronische) ziekten en het vergroten van de gezondheid. Lu en Wang hebben daarvoor speciale technieken ontwikkeld waarmee goede resultaten zijn bereikt.

Een privé healingsessie duurt ongeveer een uur. De kosten hiervan zijn € 120,-. Als je ook de 3 daagse workshop “Werken met Healing Qi” volgt, krijg je €20,- korting op de privé healingsessie.

Heb je interesse in een prive healingsessie van Lu & Wang? Meld je dan aan via info@pauldehaan.nl of bel met 06 46 398 030.