Summer QiVent: Qi Gong & klankschalen (zondag 28 augustus)

Qi op de boerderie. Een heerlijk dagje Qi Gong en meditatie met klankschalen, buiten met je blote voeten in het gras. De combinatie van Qi Gong met klankschalen geeft je een diepe beleving van de Qi Gong bewegingen en methodes. Op zondag 28 augustus organiseert Kai He samen met klankmasseur-therapeut Gerard Somer een Summer QiVent bij Centrum Padme in Wijhe.

Summer Qi

Chinese bewegingsleer
Qi Gong is een Chinese bewegingsleer. Tijdens het Summer QiVent leer je met verschillende bewegings- en meditatietechnieken Qi (levensenergie) op te wekken en op te nemen. Qi die je niet meer nodig hebt, laat je los en vul je aan met nieuwe Qi. We werken door ons hele lichaam zodat je overal de Qi weer goed door je lichaam voelt stromen. Qi Gong werkt ontspannend voor lichaam & geest en is goed voor het zelfgenezend vermogen van ons lichaam.

Voor het QiVent maakt het niet uit of je bekend bent met Qi Gong of niet. We doen dezelfde oefeningen. Hoe vaker je Qi Gong beoefent, hoe krachtiger de oefeningen voor je gaan werken. Je gaat werken met oefeningen uit verschillende Qi Gong methodes, zoals:

  • Lift Qi Up Pour Qi Down
  • Three Centers Merge
  • De Acht Brokaten van Shaolin

Bewegingen gedragen door klanken
In het middagdeel ervaar je hoe de Qi Gong bewegingen worden gedragen door de klanken van klankschalen van klankmasseur-therapeut Gerard Somer. Ieder deel van je lichaam resoneert op een andere frequentie en heeft zijn eigen klank. Door de juiste toon van klankschalen wordt de werking van Qi Gong nog extra versterkt. Aansluitend volgt een ligconcert met de klankschalen waarin je wordt ondergedompeld in magische klanken.

Wanneer?
Zondag 28 augustus, van 10.30 tot 17.00 uur. Aanvang met thee en koffie vanaf 10.00 uur.

Locatie
Centrum Padme (Elshof 1) in Wijhe.
Als het weer het toelaat, doen we de Qi Gong bewegingen heerlijk buiten met de voeten in het gras. Bij slecht weer hebben we een ruimte in de prachtige boerderij.

Kosten
De kosten voor deze dag zijn € 60,-. Inclusief een heerlijke biologische lunch.

Aanmelden?
Wil je je aanmelden of heb je een vraag over het Summer QiVent? Stuur een mail naar info@pauldehaan.nl.