Wall Squat Special op 22 en 29 september

Verstevig je rug, versoepel je benen en train je buikspieren met de Wall Squat. Deze Qi Gong oefening is een krachtige, energetische voeding en reiniging. Geweldig om de Qi door je lijf te laten stromen, opnemen en loslaten.

In 2 lessen leer je de Wall Squat in body and mind toe te passen. Bij de Wall Squat plaats je je tenen zo dicht mogelijk bij de muur. Door een diepe kniebuiging ga je naar beneden en vervolgens omhoog met je gezicht vlak langs de muur. De muur zorgt dat je knieën, bekken en wervelkolom optimaal in lijn met elkaar staan om de oefening veilig uit te voeren.

Belang van nierenergie
Door de krachtige bewegingen vanuit de benen en het openen van de onderrug, heeft de Wall Squat een sterke positieve invloed op de nierenergie. In Qi Gong zijn nieren niet alleen de organen die ons lichaam helpen te ontgiften, ook zijn zij de opslagplaats van levensenergie. Deze voorraad verbruik je in de loop van je leven. Daarom is het belangrijk om deze voorraad goed te beschermen zodat nieren hun taken kunnen nakomen. Nieren transformeren en transporten lichaamsvloeistoffen, zij produceren ruggenmerg voor de ontwikkeling van botten, tanden, haar, hersenen en bloed. Ook zetten nieren vitamine D om in een werkzame, actieve vorm voor het lichaam. Als je nieren niet goed werken, kun je dus een tekort krijgen aan deze actieve vitamine D. 

Locatie & tijd
De Wall Squat Special wordt gegeven op 2 dinsdagavonden van 20.30 tot 21.45 uur.

Data: 22 en 29 september

Holistisch Gezondheidscentrum Via Natura
T.G. Gibsonstraat 41
7411 RP Deventer

Kosten
De kosten voor de Wall Squat Special zijn € 35,- voor 2 lessen. Volg je al training bij Kai He Qi Gong? Dan betaal je een gereduceerd tarief.

Meedoen?
Wil je aan de workshop deelnemen? Stuur dan een mailtje naar info@pauldehaan.nl.


Laat Qi goed door je lijf stromen. 
Zorg goed voor jezelf!