Workshop: Werken met Healing Qi

3-daagse Qi Gong workshop begeleid door de Chinese leraren Zhengdao Lu en Wang Ling Ling

Wil je beter contact met je lichaam en meer controle over je eigen gezondheid? Meld je dan aan voor de unieke 3-daagse workshop Healing Qi bij Kai He Qi Gong. Onder begeleiding van 2 Chinese leraren Zhengdao Lu en Wang Ling Ling leer je met Healing Qi te werken. De workshop vindt plaats van 7 tot en met 9 september in Wijhe.

Lotus

Wat is Healing Qi?
Healing Qi is een healing methode binnen Zhineng Qi Gong waarmee de Chinese leraren Lu en Wang werken. Lu en Wang zijn ervaren healers in Zhineng Qi Gong. Zij hebben in het medicijnloze Huaxia hospital van dr. Pang Ming* gewerkt en deden hier onderzoek naar het behandelen van (chronische) ziekten en het vergroten van de gezondheid. Lu en Wang hebben daarvoor speciale technieken ontwikkeld waarmee goede resultaten zijn bereikt.

De workshop Healing Qi geeft je de kans om je deze technieken eigen te maken. De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden in Qi Gong.

Inclusief introductie “Toegang tot lichaams eigen medicijnkast”
Tijdens de 3-daagse workshop krijg je ook een introductie over de methode om toegang te krijgen tot je lichaams eigen medicijnen. Ons lichaam bezit veel medicijnen om zichzelf te helen. Als je leert te werken met deze medicijnen, ben je beter in staat om jezelf te behandelen of te wapenen tegen ziekten.

Wang & Lu
Wang Ling Ling en Zhengdao Lu
Data & locatie
De workshop Healing Qi vindt plaats op zondag 7, maandag 8 en dinsdag 9 september. De lestijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Om 12.30 uur krijg je een heerlijke biologische en vegetarische lunch en is er tot 14.00 uur de gelegenheid om te rusten of iets voor jezelf te doen. 
 
Centrum PadmeDe 3-daagse workshop van Lu en Wang wordt gegeven in Centrum Padme, een prachtige oude boerderij landelijk gelegen in Elshof. Wil je overnachten? Op de boerderij is een bed & breakfast aanwezig waar enkele plaatsen beschikbaar zijn voor overnachting (€ 15,- per nacht). Laat van tevoren weten of je hiervan gebruik wilt maken.
 
Het adres van Centrum Padme is:
Elshof 1, 8131 RR Elshof/Wijhe (Overijssel).
 
Wat zijn de kosten?
De kosten voor de 3-daagse workshop Healing Qi zijn € 250,- inclusief de lunch.
 

Meld je aan!
Ben je al enthousiast geworden voor deze bijzondere workshop? Meld je dan aan voor de Healing Qi workshop bij Kai He Qi Gong via info@pauldehaan.nl.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kai He Qi Gong via info@pauldehaan.nl of 06 46 398 030.

 
* Dr. Pang Ming is de grondlegger van het Zhineng Qi Gong en oprichter van het Huaxia hospital.

One Comment on “Workshop: Werken met Healing Qi”

  1. Pingback: Vooraankondiging: Chinese Qi Gong meesters Lu & Wang in oktober weer in Nederland