‘True Self’

Ruimte voor trainingen, lessen, workshop en ceremonies

Kai He heeft een prachtig nieuwe training locatie in het centrum van Deventer. Op 2 februari 2019 is de nieuwe ruimte officieel geopend. Alle trainingen van Kai He vinden voortaan plaats in de nieuwe ruimte van ‘True Self’.

Nieuwe locatie Kai He
Ruim 5 jaar heeft Kai He met veel plezier Qi Gong trainingen in Centrum Via Natura in Deventer gegeven. Helaas hield Via Natura er mee op. In mijn zoektocht naar een nieuwe locatie ontstond in mij een groter verlangen om een soort gelijk Via Natura in het centrum te kunnen voortzetten en dit te delen. Met True Self kunnen we een prachtig diversiteit aan trainingen en workshops aanbieden. Het adres van Centrum True Self is:

Nieuwstraat 35
7411 LG Deventer

>> Bekijk de agenda en het wekelijkse programma van True Self

Verhuur ruimte True Self
Ben je opzoek naar een fijne en rustige ruimte voor jouw lessen, workshop of ceremonie in het centrum van Deventer? De ruimte van True Self is te huur. Het pand van True Self bestaat uit meerdere ruimtes:

  • een grote zaal
  • kleine ruimte achter de grote zaal om te zitten, thee/koffie te drinken of je om te kleden
  • kleine keuken
  • in de toekomst: sfeervolle meditatieruimte achter de keuken (nu nog niet beschikbaar)

>> Lees meer over de kosten voor verhuur

Meer weten?
Heb je vragen? Of wil je graag een keer langskomen om de ruimte van True Self te zien? Informeer naar de mogelijkheden via info@kaihe.nl of bel me op 06 46 398 030

Paul de Haan
Kai He Qi Gong

True Self